FACEBOOK Rzetelna firma OPINEO

Polityka prywatności

\r\n

Preambuła

\r\n

Firma Agencja Reklamy ROD zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

\r\n

Każdego Klienta Firmy Agencja Reklamy ROD i Użytkownika serwisów oraz wszelkich Poradników i Raportów należących do Agencji Reklamy ROD, obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://rod.biz.pl/content/12-polityka-prywatnosci.

\r\n

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany, nie wpływają na podstawową zasadę:
Agencja Reklamy ROD nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Klientów / Użytkowników swoich serwisów, czy materiałów marketingowych.
W każdym e-mailu wysyłanym e-mailu przez Agencję Reklamy ROD, znajduje się link do aktualnej Polityki Prywatności.

\r\n

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów Agencji Reklamy ROD, nie zamawiać subskrypcji elektronicznej oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez Agencję Reklamy ROD.

\r\n

\r\n

Dane Osobowe

\r\n

W czasie korzystania z serwisów należących do Agencji Reklamy ROD możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych, poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych i firmowych.

\r\n

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do realizacji zamówienia. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

\r\n

\r\n

Zapytanie o zgodę na ofertę, a Ustawa

\r\n

Ustawa z 2002 roku O świadczeniu usług drogą elektroniczną pozwala na wysłanie zapytania o zgodę na przesłanie oferty. Agencja Reklamy ROD wysyła tylko i wyłącznie, do Odbiorców nie będących na listach mailingowych, zapytania o wyrażenie zgody na zapisanie się na Biuletyn firmowy. Nigdy w zapytaniu nie oferuję bezpośrednio żadnych usług. Milczenie odbiorcy jest równoznaczne z odpowiedzią NIE, dlatego po 7 dniach usuwam adres e-mail ze swojej bazy danych. Działania takie wykonuję sporadycznie – głównie w celach Testów e-Marketingowych.

\r\n

\r\n

Subskrypcja Biuletynów Agencji Reklamy ROD

\r\n

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych Biuletynów, należących do Agencji Reklamy ROD, wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail.

\r\n

Uzyskana informacja o adresie w-mail jest dodawana do listy e-mailingowej Biuletynu. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu Użytkownikowi informacje o nowościach lub promocja w sklepie.

\r\n

Każdy Odbiorca, będący i niebędący na listach Agencji Reklamy ROD, po wypełnieniu formularza i zgodzie z Polityką Prywatności, zawsze otrzymuje wiadomość z prośbą o potwierdzenie swoich danych. Adres do bazy dodawany jest tylko po potwierdzeniu przez Odbiorcę. Jeśli Odbiorca nie potwierdzi w ciągu 7 dni swoich danych, adres automatycznie jest usuwany z bazy danych Agencji Reklamy ROD.

\r\n

\r\n

Zamawianie usług i produktów Agencji Reklamy ROD

\r\n

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Agencję Reklamy ROD wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych, firmowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

\r\n

W przypadku płatności za pomocą płatności elektronicznych, obsługę klienta przejmuje firma PayU. W tym przypadku tylko firma PayU zna i jest odpowiedzialna za dane podane w ich formularzach. Formularz PayU znajduje się na serwerach PayU i jest również bezpiecznie szyfrowany.

\r\n

\r\n

Niezapowiedziane Wiadomości

\r\n

Agencja Reklamy ROD zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

\r\n

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Agencja Reklamy ROD rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jej serwisów, biuletynów, usług i produktów (m.in. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (m.in. życzenia, komentarze osobiste) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów Agencja Reklamy ROD.

\r\n

Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Agencji Reklamy ROD.

\r\n

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu, w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

\r\n

\r\n

Jawne Dane Osobowe

\r\n

Dane osobowe podane na serwisach należących do Agencji Reklamy ROD, przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Agencja Reklamy ROD nie ma możliwości zabezpieczenia Użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Użytkownikowi nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

\r\n

\r\n

Inne formularze

\r\n

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do Agencji Reklamy ROD i dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez Agencję Reklamy ROD, nie podlegają Polityce Prywatności.

\r\n

\r\n

Cookies (Ciasteczka)

\r\n

Niektóre obszary serwisów należących do Agencji Reklamy ROD mogą wykorzystywać "cookies", czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

\r\n

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera, ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę internetową i nie usuwanie ich z dysku.

\r\n

\r\n

Wyłączenie Odpowiedzialności

\r\n

Agencja Reklamy ROD nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy.

\r\n

\r\n

Podsumowanie

\r\n

Szanujemy Twoją prywatność, dlatego Twoje dane osobowe przetwarzane w celach marketingowych, na potrzeby Agencji Reklamy ROD, nigdy i pod żadną postacią oraz pod żadnym pozorem, nie są udostępniane osobom trzecim!

Agencja Reklamy ROD powstała, aby pomóc Twojej Firmie wykorzystać w pełni możliwości reklamowe w celu osiągnięcia najlepszych efektów marketingowych. Obsługujemy firmy z całego kraju i EU - naszym priorytetem jest jakość i kompleksowość.

\r\n